Kaartlegging
in relatie met de BRON
vanuit "het zijn"

Ben ik of zijn we op de goede weg en is de intentie zuiver, je hart open en krijgen we de influisteringen van onze intuitie? Welke richting of richtingaanwijzing gebruiken we om ons pad te vervolgen.

Met gebruik making van onze kennis en de wet van a-causale samenhangen, synchronisatie, toeval, actie is reactie en het waarnemen der zintuigen.

Niet alles laat zich besturen of regelen, niets staat vast, alles is in beweging, het ene moment is het zus en dan weer zo.

Wat is de essentie van het leven, waar willen we of gaan we naar toe met gebruikmaking van de keuzes die we hebben en kansen of mogelijkheden vanuit een vrije wilsbeschikking?

Wat is onze blauwdruk, karma en de lessen die we leren en uiteindelijk ons lot?

Materialisme is daarbij van ondergeschikt belang, het geluk zit hem meer en vaker in de kleine dingen die het hem doen.

Wij (jij en ik) zijn onderdeel van een samenhangend geheel, één Bron. Een Bron waar alles uit voortkomt en weer naar toe gaat dat staat vast.

Ik gebruik hierbij mijn eigengemaakte en unieke set inzichtkaarten om het onzichtbare (dat er wel is) meer zichtbaar te maken.

Maar je moet het zélf doen.
Een korte aanvullende energetische behandeling behoort tot de mogelijkheden.


Aan elke verandering gaat een keuze vooraf
Elke dag kunnen we onszelf de discipline opleggen om alles te veranderen. Elke dag kunnen we onze geest openen voor nieuwe kennis.Elke dag kunnen we beginnen met een nieuwe activiteit. Elke dag kunnen we beginnen met het proces om het leven te veranderen.
We kunnen ’t meteen doen, of volgende week, of volgende maand of volgend jaar. We kunnen ook niets doen. We kunnen doen alsof, in plaats van het uit te voeren. We kunnen blijven zoals we zijn, als het idee van onszelf te veranderen ons ongemakkelijk maakt. We kunnen kiezen voor rust boven arbeid, ontspanning boven onderwijs, waan boven waarheid, en twijfel boven vertrouwen. De te maken keuzes zijn de onze. Maar terwijl we de vloek van de werking voelen, blijven we de oorzaak voeden.

Zoals door Shakespeare (1564-1616) uniek is opgemerkt: "De fout zit niet in de sterren, maar in onszelf." We hebben onze omstandigheden verkregen door onze keuzes uit het verleden.

We hebben zowel de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid om betere keuzes te maken, begin vandaag. Degenen die op zoek zijn naar het goede leven hoeven niet meer antwoorden of meer tijd om na te denken tot betere conclusies. We kunnen niet toestaan dat onze fouten elke dag worden herhaald, het brengt ons op de verkeerde weg.

We moeten steeds weer terug naar de basis om het grote verschil in te kunnen zien hoe ons leven werkt. En dan moeten we de juiste keuzes leren maken die in ons dagelijks leven, geluk en vreugde brengen.

Tomas van Aquino (1225-1274) schreef: “De planeten beïnvloeden behalve de passies ook het meer elementaire deel van de mens” Al kan de mens dankzij zijn hersenen zijn leven in harmonie brengen met de sterren, om aldus zijn talenten te kweken en te gebruiken voor zijn ontwikkeling tot beter mens.

Als je ziet hoe de dingen zijn en wilt veranderen, transformeer dan je leven op elk gebied, want alles begint met de kracht van je eigen keuze!

Daarbij ben je niet een boom, ook al hebben deze wortels in de aarde de juiste voeding nodig om te kunnen excelleren in samenwerking met de cosmos.

Jij bent met je vrije wilsbeschikking zoveel meer, maar ook verantwoordelijk voor je daden, kies daarom ook voor geluk, vreugde, harmonie en vrede.
Vrede in elke cel Wowahwa.

This web page was built with Mobirise template