Advisering

Als levenskunstenaar met ervaring in: Meditatie / Natuur (wandelen) en stilte beleving / Gezondheid help ik u graag verder.

Maar hoe je het ook bekijkt jij zult er ook zelf open voor moeten staan om de confrontatie aan te gaan en om oude ingeslopen patronen los te laten.
Dat vraagt inzicht in je situatie en vertrouwen, maar ook daadkracht om tot realisatie van welzijn en gezondheid te kunnen komen.


Het CAUSALE VERBAND van oorzaak en gevolg ligt vast de kaarten zijn niet meer dan een richting aanwijzing in de spiegel van jezelf.
daarbij kan ik in afstemming gebruik maken van het trekken van een Kaart van het moment (uit eigen set)


Meditatie (geleide) meditatie, met gebruikmaking van de sjamaanse drum.
Ervaar de rust in je zelf. en maak contact met het trancedente veld waar alles uit voort komt en weer naar toe gaat.

Wandelen in de Natuur.
Ervaar de kracht van mooie plekken en de bomen om ons heen.Wandelen is bij uitstek een relaxte manier om ontspannen onze informatie uit te wisselen en gelijktijdig rustig te kunnen genieten van de natuur om ons heen.
Het ruisen van de wind, het zingen van de vogels, de geuren uit het bos om ons heen zijn van invloed op onze zintuigen en geven rust om bij je zelf te komen.
Als IVN er kan ik ook jou natuurgids zijn.

Gezondheid
Als voormalig zelfstandige van een Welvita vitaminespeciaalzaak met ruim 8 jaar ervaring ook als orthomoleculair suppletie adviseur kan ik je adviseren.
In de de eleminatie van gifstoffen en het goede te verkiezen.

Net zoals de symboliek van de draak die met liefde is bedwongen in het Visioen dat tot mij kwam tijdens mijn Sjamaanse Ayahuasca reis:
"Heer ,ziet hij, die een visioen heeft, nu met de ziel of met de geest?" De Verlosser antwoordde en sprak: 7:13 "Hij ziet noch met de ziel noch met de geest, maar met het bewustzijn,dat tussen de twee in ligt en dat is de schat die liefde heet. Ik streelde de draak over zijn wang en hij verdween in het niets

Lao-Tse: Alleen de liefde overwint, alleen de liefde behoudt, Wanneer de hemel een mens wil behoeden vervult hij diens hart met liefde

Sjamaanse drumhealing :
De trilling/intentie van deze drum werkt door tot in elke cel.

Onafhankelijk Levenskunstenaar:
Adviseer en begeleid ik mensen met allerlei hulpvragen waarbij ik afstem op mijn innerlijke compas, intelligentie, zintuigen en vrije wil in verbinding met het holistische leven in al zijn facetten en het absolute "zijn" Daarbij is Elk mens uniek in zijn "zijn".

Het "zijn" is de uiteindelijke realiteit van al wat bestaat.
Water kan het niet nat maken, noch vuur kan het verbranden.
De wind kan het niet drogen en wapens kunnen het niet doden.
Het is voor, het is achter, het is boven en beneden. Het is rechts en links.
Het is alles doordringend, het alomtegenwoordige, goddelijke absolute Zijn.
Natuurlijk is een kennismakings gesprek of behandeling ook mogelijk op een
nader te bepalen lokatieSchroom niet om je wensen kenbaar te maken
neem gerust contact met me op.

Designed with Mobirise - Visit site